Trei actrițe non-profesioniste câștigă marele casting "Lumea e a mea"

Debutul în lungmetrajul lui Nicolae Constantin Tănase, "Lumea e a mea", lansează în cinematografia română, din 23 octombrie, carierele a trei actrițe talentate, aflate la debut. 

Ana Maria Guran, Oana Rusu și Ana Vatamanu au fost alese în urma unui casting anevoios, care a durat aproape două luni și la care s-au prezentat peste 200 de tinere non-profesioniste.

„Dintre finaliste, le-am ales pe cele trei care aveau chimia cea mai bună între ele", spune regizorul Nicolae Constantin Tănase.

Rolul principal

Ana-Maria Guran, interpreta rolului principal, are 19 de ani și actualmente este studentă la UNATC, secția Actorie. În timpul liceului, a format compania de teatru Zen a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu" din Câmpina, iar personajul Larisa din Lumea e a mea este primul ei rol în cinema.

"Lumea e a mea", care este un film bulversant despre generația 2000, aduce în prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. 

Liceence atât în viața reală, cât și în film

Ana Vatamanu și Oana Rusu sunt liceence atât în viața reală, cât și în film. Inițial, au mers la casting pentru rolul Larisei. În cele din urmă, au obținut rolurile prietenelor acesteia, Olimpia și Aurora.

"A fost prima mea ocazie să joc un personaj adevărat. Ne-am dezvoltat personajele cu ajutorul regizorului, dar ne-am și ajutat între noi, completându-ne. Aș vrea să mai joc în filme și să dau admitere la UNATC", spune Ana, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Emil Racoviță" din București.

Oana Rusu are 17 ani, este născută în Chișinău și studiază la Colegiul de Arhitectură „I. N. Socolescu" din București. Este fostă membră a trupei de teatru Brainstorming, iar rolul Aurorei din "Lumea e a mea" este prima ei întâlnire serioasă cu actoria.

Interpretarea celor trei actrițe non-profesioniste a fost remarcată de jurnaliștii de la publicația americană „The Hollywood Reporter", după ce filmul a câștigat o Mențiune specială a juriului în competiția East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel