Tratament MINUNE pentru OSTEOPOROZĂ cu miere, nucă și ouă

Pentru tratarea osteoporozei, puteți încerca un tratament naturist verificat, simplu de făcut, dar extrem de eficient, cu miere, nucă și ouă.

Aveți nevoie de 15 ouă de țară, 15-20 de lămâi, un kg de miere, un kg de nucă măcinată, 200 ml de țuică naturală sau de bitter suedez.

Coaja ouălor se pisează mărunt până se face praf, apoi se iau lămâile și se storc. Următorul pas e să strecurăm sucul lămâilor și să îl amestecăm cu coaja de ou până când sucul de lămâie o acoperă. Se închide bine vasul și se lasă la loc răcoros și la întuneric, până când praful se topește, potrivit frunză-verde.ro.

Procesul de topire va dura în jur de 15-19 zile. Din când în când, se deschide vasul și se amestecă acestă compozi'ie cu o lingură din lemn sau din plastic.

Citește și: Noutăți pe frontul luptei cu osteoporoza

După ce s-a dizolvat praful de ouă, se strecoară compoziția, se adaugă mierea, nuca și țuica. Se pune preparatul la frigider și se poate consuma a doua zi.

Doza recomandată este de două linguri, de 3 ori pe zi, după mese. Cura de calciu natural se poate repeta după șase luni.

Acest tratament naturist este eficient nu doar pentru osteoporoză, ci și pentru decalcifiere, demineralizare în bolile reumatismale, spasmofilii cauzate de lipsa de calciu, rahitism sau fracturi osoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel