Tramvaiul 41, deviat pentru cinci luni, din cauza Magistralei 5

Foto: b365.ro
Foto: b365.ro

Tramvaiul 41 va fi deviat vreme de cinci luni din cauza lucrărilor la Magistrala 5 de metrou. Impactul va fi foarte mare, după cum anticipează purtătorul de cuvânt al RATB. 

"Linia de tramvai 41 se va devia local, pe o lungime de 100 de metri, înaintea intersecţiei dintre Bulevardul Drumul Taberei şi strada Braşov şi 50 de metri după intersecţie, pe partea stânga în sensul de mers spre pasajul Lujerului, pentru o durată de aproximativ 5 luni", au transmis reprezentanţii Metrorex, pentru B365.ro.

Metrorex nu a precizat când va începe această deviere. RATB susține că nu s-a luat, oficial, nicio decizie. 

"În contextul lucrărilor la metrou din zonă probabil vor interveni modificări asupra traseului liniei 41. Oficial, acum, nu s-a luat nicio decizie. În strategie există și această modificare, având în vedere construcția liniei de metrou. În momentul în care noi primim de la Metrorex o solicitare privind această deviere atunci vă pot oferi mai multe informații. Impactul va fi foarte mare, având în vedere fluxul de călători de pe traseul liniei 41. Cred că va fi reorientat către alte terminale. Nu știu, vor fi două secțiuni. Cred că se vor face bretele pentru Timișoara. Probabil vor fi și niște lucrări de infrastructură suplimentare. Nu mă pot pronunța acum", a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel