Traian Berbeceanu, pentru cei care nu au înțeles. "Nu putem fi înfrânți"

Fostul șef al BCCO Alba Traian Berbeceanu a scăpat, în Vinerea Mare, de interdicții printr-o decizie definitivă și irevocabilă. 

"Este decizia pe care o aşteptam şi, aşa cum eu şi soţul meu am susţinut întotdeauna, adevărul se va afla prin justiţie. Suntem bucuroşi că au fost ridicate interdicţiile, în primul rând pentru colegii cu care Traian avea interdicţie, pentru finii noştrii, cei apropiaţi. L-am sunat, este foarte fericit şi spera la acest verdict", a spus Gabriela Berbeceanu. 

În Sâmbăta Mare, fostul șef al BCCO a postat o poză pe pagina sa de Facebook, însoțită de un mesaj despre prietenie pentru toți cei care nu au înțeles că nu pot fi înfrânți: 

"Pentru cei care nici până acum nu au înțeles că nu putem fi înfrânți! Solidaritatea noastră este construită prin multă muncă, prin ani de zile petrecuți împreună, se bazează pe sacrificii asumate și satisfactii deosebite! Unitatea noastră este cimentată de onoare, demnitate și respect! Asta șe numeste, dincolo de camaraderie, PRIETENIE!". 

VEZI și: Decizie de ultimă oră în cazul lui Traian Berbeceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel