Traian Berbeceanu dă cărțile pe față despre Alina Bica. "Nu este adevărat"

Dosar bombă în justiția din România. Doi procurori, Ioan Mureșan și Nicolaie Ioan Cean, i-au fabricat un dosar fostului comisar șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, achitat, joi, de ÎCCJ. 

Poliţistul a povestit, joi seară, la Antena 3 cum au decurs eforturile sale de a convinge că totul este o înscenare. Traian Berbeceanu a fost ridicat de acasă cu mascați și arestat din răzbunare. 

"Suspectam și aveam bănuiala tot mai puternică că se pregătea un dosar împotriva mea, cu probe mincinoase, cu mai multe luni de zile înainte de momentul arestării. Mi s-a propus înainte să preiau o altă funcție sau o altă BCCO", a spus Traian Berbeceanu. Despre probele care i-au fost plantate, fostul comisar șef al BCCO Alba nu a putut spune prea multe pentru că detaliile fac parte din dosar care încă nu a fost închis. Deși a fost achitat, se poate face recurs la decizia ÎCCJ. 

"Alina Bica nu m-a amenințat"

"Nu este adevărat, doamna Alina Bica nu m-a amenințat, am avut doua discuții cu domnia sa, ambele oficiale, dar nu a fost vorba de amenințări. Dumneaei, ca șef al structurii DIICOT, evident ținea partea procurorului DIICOT vizavi de care eu sesizam anumite aspecte. Mi s-a reproșat că am întocmit acel către conducerea Poliției Române, spunându-mi că nici eu nu sunt Albă ca Zăpada, fără să-mi ofere argumente. La modul acesta au avut loc discuțiile, dar nu a fost vorba despre amenințări", a precizat Traian Berbeceanu, la Antena 3, joi seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel