Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu o va vizita pe Elena Udrea, spune Bogdan Chirieac

Elena Udrea a scăpat de pușcărie. Magistrații Curții Supreme au admis, joi,   contestația fostului ministru privind arestul preventiv în dosarul Galei Bute.

Analistul Bogdan Chirieac a declarat că nu se aștepta ca Elena Udrea să fie pusă în libertate. Întrebat la RTV dacă Traian Băsescu o va vizita și acum la domiciliu pe Elena Udrea, Chirieac a declarat că: "Da, eu cred că domnul Traian Băsescu o va vizita acasă pe doamna Elena Udrea. A mai făcut-o, o să o mai facă. Dânsul n-a ascuns acest lucru. Apoi, în ultima vreme, domnul Băsescu a clamat nevinovăția doamnei Udrea pe  absolut toate posturile de televiziune, sau dânsul spunea pe Facebook sau unde apărea și toată lumea prelua spusele domnului Băsescu. 

Mai departe, de ce au eliberat-o magistrații, nu știu ce să vă spun. Eu nu mă așteptam să fie eliberată, pentru că nu mă așteptam să fie arestată.  Atenție, e o nuanță importantă ceea ce am spus. Nu știu de ce a fost arestată, nu știu de ce a fost eliberată", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Citește și: Elena Udrea va fi judecată în arest la domiciliu  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel