Traian Băsescu: O sectă a SRI s-a format în mandatul meu. E peste tot

Traian Băsescu a declarat, la România TV, că în timpul mandatului său "s-a format o sectă a SRI" inflitrată în toate zonele importante ale administrației țării.

Există niște creiere care ordonă și niște insituții care execută. Este o sectă a securității naționale, răspândită în toate insituțiile statului,  care are un lidership, o strucutră nevăzută în SRI. Care are un executant, care este DNA, și care are ca obiectiv discretarea insituțiilor politice. Îmi pare rău dacă asta nu intenționează, dar asta realizează. 

Creierele care comnadă sunt din România. Sunt două categorii de oameni: cei care dețin informația și cei care dețin cătușile.

Este o sectă a securității naționale care vrea să controleze și decizia politică fără să o facă transparentă (...) Este prezentă în Guvern, în ANI, în ANAF, este prezinte oriunde se pot lua decizi importante.

Pe de o parte se protejează între ei, pe de altă parte duc o luptă teribilăc u politicul. Iar rezultatul e cel pec are-l vedeți: O creștere foarte rapidă a naționalismului extremiost și ajunge să punem candidați și la mari partid oameni care au o tușă puternică a naționalosmului extremist în abordările lor. Asta începe să placă la oameni.

În mod categoric s-a format încă din timpul mandatului meu. N-am sesizat, n-a fost agresivă. A devenit după ce mi-am terminat eu mandatul", a declarat Traian Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel