Traian Băsescu, înscriere PMP: Asta n-o s-o anunţ niciodată decât la Bucureşti

Fostul președinte Traian Băsescu a precizat, miercuri după-amiază, la sediul PMP, că, deși va participa, sâmbătă, la Școala de vară a Tineretului, eveniment organizat la Mamaia, nu va exista niciun anunț privind înscrierea sa în partidul condus de Eugen Tomac, întrucât acesta va fi făcut exclusiv de la București.

La plecare de la sediul PMP, Traian Băsescu a precizat că a discutat cu liderii partidului despre procesul de organizare a formaţiunii: "Ne-am mai uitat cum merge procesul de organizare în teritoriu şi merge binişor, vin destui oameni noi". 

Întrebat dacă, sâmbătă, la Şcoala de vară a Tineretului PMP, la Mamaia, îşi va anunţa înscrierea în PMP, Băsescu a spus: "Nu, asta n-o s-o anunţ niciodată în altă parte decât la Bucureşti, când o voi anunţa."

Referitor la schimbarea încadrării de la şantaj la ameninţare în dosarul Firea, Traian Băsescu a afirmat: "Da, după mine este un întreg joc politic aici în care, din păcate, sunt antrenate şi instituţiile statului. Pentru că reclamația împotriva mea vine de la 148 de parlamentari PSD, este făcută de o senatoare într-o discuție. Ei îmi strigau pe toate stadioanele "Băsescu la pușcărie" și eu n-am voie să spun nimic după d-na Firea".

Traian Băsescu riscă închisoarea: Ce a decis Parchetul General

"Da, S-a schimbat încadrarea de la şantaj care era imposibil de probat, la ameninţare care, de asemenea, este imposibil de probat. Părerea mea este că s-a declanșat o avalanşă de dosare, toate pornite de la declaraţii politice, și din acest punct de vedere, pot spune că se pare că e o campanie de deschidere a unor reclamaţii politice.(...) Sunt nişte dosare care au ca obiectiv să mă ţină în afara politicii.

Trebuie să spun un lucru: niciodată nu am făcut ce au vrut să mă oblige alții să fac. Am făcut ce am fost convins că trebuie făcut", a adăugat fostul președinte Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel