Traian Băsescu apare în motivarea judecătorilor din dosarul "Gala Bute"

Numele fostului președinte Traian Băsescu apare în motivarea judecătorilor din dosarul "Gala Bute" de prelungire a măsurilor de arest preventiv, potrivit informațiile prezentate în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 

În motivarea instanţei, Rudel Obreja a susţinut că numele lui Traian Băsescu a fost invocat de procurorii care instrumenteaza dosarul Gala Bute.

"Rudel Obreja a mai învederat că, în opinia sa, ţinta acestor investigaţii a fost, de fapt, Elena Udrea, întrucât singurul mod prin care aceasta ar fi putut fi "agăţată" era "Gala Bute" şi mai mult sau mai puţin voalat i s-a spus direct "Dă-o mă pe Udrea şi ce-l ţii atât în braţe pe Băsescu?", menţionând faptul că şi dacă ar fi vrut să facă acest lucru, nu ar fi avut cum, neavând nimic de spus despre doamna Udrea", se arată în motivarea instanţei, potrivit sursei citate. 

Traian Băsescu este cel care a condus şedinţa de Guvern în care s-a aprobată organizarea Galei Bute. Fostul consilier al lui Băsescu la Cotroceni, Răzvan Murgeanu, a fost audiat în dosar, în calitate de martor. Răzvan Murgeanu a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în ministeriatul Elenei Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel