Traian Băsescu, în extaz la tăierea moțului nepoatei sale

Sofia Anais, fetița cuplului Elena Băsescu-Bogdan Ionescu și nepoata președintelui Traian Băsescu, care a împlinit ieri un an, i-a pricinuit bunicului său o mare surpriză la ceremonia dedicată tăierii moțului. 

Surpriza a fost dezvăluită chiar de către Elena Băsescu pe pagina sa de socializare, aceasta precizând care a fost unul dintre obiectele alese de către micuța Sofia Anais, trai-a Elena Băsescu a dezvăluit pe pagina sa de socializare  

"Şi a ales... bărcuţa!", a scris Elena Băsescu pe Facebook, unde a publicat și mai multe fotografii de la tăierea moțului fiicei sale.

În multe dintre imaginile postate, se poate vedea cât de fericit este președintele Traian Băsescu în compania primei sale nepoate, mai ales că micuța se pare, potrivit semnificației care se dau obiectelor  alese de un copil la tăierea moțului,  îi va călca pe urme în domeniul profesiei. 

Probabil, acesta ar putea fi motivul pentru care președintele Traian Băsescu i-a pricinuit temeri jurnalistului Ion Cristoiu, surprins că șeful statului s-ar fi întors de la Bruxelles pe ascuns și nu a oferit nicio declarație de presă.

Citește și Traian Băsescu s-ar fi întors în țară pe ascuns. Ion Cristoiu: Ceva e în neregulă

Tăierea moțului la 1 an este o tradiție importantă pentru români, respectată deopotrivă și de cei bogați, dar și de cei cu resurse financiare limitate. 

La ceremonie, deasupra capului copilului, în multe zone, doar în cazul fetițelor, se rupe și o turtă, care, ulterior, este împărțită participanților. 

Un moment foarte savurat al acestul eveniment special este alegerea de către cel sărbătorit a trei obiecte de pe o tavă pe care se află diverse, precum bani, bijuterii, foarfecă, ac și ata, cuțit, carte, un pix, verighetă și mai nou, chei de la mașină, parfumuri, obiecte cosmetice, telefon mobil, microfon sau alte gadgeturi moderne.

Potrivit tradiției, obiectele alese de cel sărbătorit prezic viitorul copilului.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel