Traian Băsescu, fotografii de la întâlnirea cu Barack Obama

Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, marți, cu liderul american, Barack Obama, la Palatul Prezidențial din Varșovia. Ulterior evenimentului, pe contul de socializare al președintelui României au fost postate mai multe fotografii de la întâlnirea celor doi lideri de stat. 

 

 

Statele Unite şi Polonia au găzduit, marţi după-amiază, o întâlnire cu aliaţii lor apropiaţi din Europa Centrală şi de Est. La întâlnire au participat, în afară de SUA şi Polonia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, România şi Slovacia.

Citește și Băsescu, chemat de Obama la o întâlnire fulger

Reuniunea a avut loc la Palatul Prezidenţial din Varşovia și a marcat împlinirea a 25 de ani de la primele alegeri parţial libere în Polonia, la 4 iunie 1989, care au însemnat pentru acest stat căderea comunismului şi începutul transformărilor democratice, sociale şi economice.

Mai multe imagini de la întâlnirea președintelui Traian Băsescu cu liderul SUA Barack Obama au fost postate pe contul de socializare "Alături de președintele nostru", precum și pe site-ul Președinției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel