Traian Băsescu, din noul la OTV

26 IUL, 2012 / 21:03
Salveaza PDF Print Comentarii 18 accesari
basescu_otv
basescu_otv

După ce Dan Diaconescu l-a acuzat pe Traian Băsescu că s-a aflat în spatele arestării lui, președintele suspendat va fi prezent la OTV în această seară.

Dan Diaconescu mai spunea în primăvară că Băsescu se află în spatele deciziilor CNA de a-i înjumătăți licența.

„Cei din CNA sunt doar nişte slugi ale lui Traian Băsescu şi vom încerca să facem tot ce putem ca moţiunea din Parlament de după Paşte să treacă şi să urgentăm suspendarea lui Băsescu, cu orice mijloace. Băsescu, până acum, m-a arestat, mi-a închis postul. Acum, să vedem în cât timp reuşesc să-i scurtez mandatul şi să trec şi eu la arestarea sa“, a declarat Dan Diaconescu.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Dosarul Bercea și misterul "Bătrânul de la București". Cum comentează Ana Birchall și Mugur Ciuvică varianta lansată de DC News

Anca Murgoci / 25 iul, 21:22

STIRI

În emisiunea "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", difuzată la Antena 3, invitații lui Răzvan Dumitrescu au discutat despre misterul "Bătrânul de la București". Eugen Iacobescu a susținut că Bercea Mondial a acționat în trei direcții pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcții este cea a "Bătrânului de la București". În presă au apărut zvonuri care îl indică pe Răzvan Murgeanu ca fiind cel supranumit "Bătrânul". Contactat de jurnaliștii de la DC News, consilierul de stat a dezmințit această informație.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet