TRAIAN BĂSESCU, decret de decorare pentru un JURNALIST

Traian Băsescu, decorare jurnalist norvegian
Traian Băsescu, decorare jurnalist norvegian

Traian Băsescu a semnat joi decretul de decorare a jurnalistului şi analistului de politică externă, norvegianul Jahn Otto Johansen, în semn de apreciere faţă de modul în care acesta a promovat România în ţara sa.

TRAIAN BĂSESCU, DECORARE Jahn Otto Johansen. "Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia avută la promovarea imaginii României în mass-media din Regatul Norvegiei, evidențiind transformările democratice din ţara noastră şi implicându-se activ în abordarea cu obiectivitate a problematicii minorităţii rome în context european, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit" - în grad de Comandor domnului Jahn Otto Johansen, jurnalist şi analist de politică externă din Regatul Norvegiei.

TRAIAN BĂSESCU, DECORARE Jahn Otto Johansen. Decorarea a fost făcută la propunerea ambasadorului României în Regatul Norvegiei, domnul Daniel Ioniță", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

TRAIAN BĂSESCU, DECORARE Jahn Otto Johansen. Jahn Otto Johansen s-a născut în anul 1934 și, de-a lungul timpului, a fost jurnalist, editor de ziar și corespondent străin. Jurnalistul norvegian decorat de Traian Băsescu a lucrat la ziarul Morgenpost din 1956 și până în 1966. De asemenea, Jahn Otto Johansen a fost redactor șef la Dagbladet în perioada 1977-1984. A fost corespondent pentru NRK în Moscova, Washington și Berlin. Jahn Otto Johansen este cunoscut și pentru faptul că a scris zeci de cărți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel