Traian Băsescu. Cum este răspândit mesajul fostului președinte pe Facebook

Fostul președinte Traian Băsescu a scris un mesaj, vineri, pe pagina sa de Facebook, în care a condamnat vacanțele de Paști ale premierului Victor Ponta și președintelui Klaus Iohannis, în condițiile în care Iulian Gherguț, răpit de gruparea radicală în Burkina Faso, își așteaptă salvarea. 

Analistul politic Bogdan Chirieac spunea, joi, la Antena 3, că Traian Băsescu are o mare problemă: suscită interes, dar nu mai este credibil, este urmărit face audiență, dar publicul nu-l crede. 

Mesajul fostului președinte Traian Băsescu a fost preluat în mass-media și în publicațiile online. Fostul președinte însă nu a luat în calcul, când a spus că cei doi decidenți sunt în vacanță, că președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta au făcut rocadă. Când a fost plecat Klaus Iohannis, premierul a fost în țară, iar când a plecat Victor Ponta, președintele s-a întors la activitatea normală. 

Postarea lui Traian Băsescu nu s-a bucurat doar de mediatizare, ci și de propagare intensă în lumea virtuală. Dovadă stă numărul de distribuiri pe paginile de Facebook ale Partidului Mișcarea Populară, dar și distribuirea mesajului de aceleași persoane în mai multe grupuri de Facebook ale televiziunilor sau ale susținătorilor. În plus, Traian Băsescu își și sponsorizează unele mesaje postate. 

(w670)(w670)(w670)(w670)(w670)(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel