Traian Băsescu critică UNPR și pe Klaus Iohannis. "A greșit și va plăti"

Fostul președinte Traian Băsescu îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru că "și-a pus apropiați la servicii" și susține că "va plăti". El a criticat și UNPR, pentru jocul făcut.

"Nu mi s-a părut corect jocul UNPR. Nu faci jocul unui preşedinte care a greşit că şi-a pus apropiaţi la servicii şi va plăti. Greşeste pentru acţiunile serviciilor i se vor pune în cârcă. Acum îşi pregăteşte partea a doua a mandatlui când mulţi îi vor reproşa că şi-a pus oamenii la servicii", a spus Traian Băsescu, la Gândul Live.

Fostul președinte susține, cu referire la argumentele pentru care UNPR a fost alături de Opoziție la votul pentru Mihai Răzvan Ungureanu că "dacă voiai să serveşti interesul naţional, te băteai pentru autostrăzi. dacă era mort după interesul naţional te băteai să nu piardă România 7 miliarde de euro. Interesul naţional nu trebuie folosit ca manta de vreme rea. El şi-a trădat aliatul. Mi-e foarte clar că Gabriel Oprea a trădat, ascunzându-se sub mataua interesul naţional. Hai, las-o, nu stră interesul naţional într-o numire. Dacă Ponta decide să menţine Guvernul, Oprea va rămâne. Dacă va avea abordări ambigue, Oprea va găsi motivul să spună că va pleca din Guvern". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel