Traian Băsescu, convorbire telefonică de Sfânta Maria cu Vlad Filat

Mezina președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, face cunoscut, pe pagina sa de socializare, că tatăl tatăl său a avut, vineri, 15 august, când Biserica Ortodoxă sărbătorește Adormirea Maicii Domnului, o convorbire telefonică specială. 

Elena Băsescu a preluat pe contul său de Facebook mesajul postat de către ex-premierul Republicii Moldova și preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în care acesta oferă detalii despre convorbirea telefonică pe care a purtat-o cu șeful statului român, în această zi de "dublă sărbătoare pentru familia Băsescu".

"Astăzi am vorbit la telefon cu Președintele României, Traian Băsescu. Am discutat despre situația din regiune și am ținut să-i mulțumesc pentru ajutorul care ni l-a acordat România în depășirea embargoului la fructe, impus de către Federația Rusă! Sincere felicitări pentru familia Băsescu, care are astăzi o dublă sărbătoare, soția Maria își sărbătorește ziua numelui, iar domnul Președinte ziua Marinei Române!", este mesajul postat de către Vlad Filat, preluat, ulterior, și de Elena Băsescu.

Interesant este însă faptul că, dacă în 2012, Elena Băsescu avea un mesaj public pentru mama sa, Maria Băsescu, cu ocazia zilei onomastice, astăzi ea nu a postat nimic, nici pe Twitter, nici pe Facebook.

Citește și Vezi ce-i transmite EBa pe twitter, mamei sale, cu ocazia Sf. Marii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel