Traian Băsescu: Cele 9 milioane de dolari din Dosarul Microsoft nu au ajuns la Dorin Cocoș

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, că, din informațiile pe care le are, cele 9 milioane de dolari din Dosarul Microsoft nu au ajuns la Dorin Cocoș.

"S-a spus minciuna, repet, o spun cu toată responsabilitatea, s-a spus minciuna că Cocoș a încasat 9 milioane de dolari, când banii, cel puțin din ceea ce știu eu, sunt blocați în bancă, la solicitarea autorităților române, de doi ani. Deci sunt acolo, n-au ajuns la Cocoș. Nu mă interesează Cocoș în această ecuație, dar toată lumea o întreabă pe Elena Udrea 'Cum ai avut 9 milioane de dolari și ce-ai făcut cu ei? Unde sunt?', că bănuiesc că 9 milioane de dolari sunt cam jumătate de camion. 

Dacă au fost, au fost o mică parte (n.r. - care au ajuns la Dorin Cocoș), pentru că am văzut și eu în documentele din Dosarul Microsoft că dl Pescariu a adus bani și lichizi, cu geanta, dar discutăm de 9 milioane de dolari. Deci e o mare minciună publică. O fi fost așa înțelegerea, dar banii n-au ajuns la Cocoș în mod cert, sau nu în casă la Cocoș. Însă ceea ce eu știu e că cea mai mare parte a banilor sunt blocați într-o bancă din Elveția", a spus Traian Băsescu, la B1 Tv.

Vezi și: Băsescu o desființează pe Macovei: Este înțeleasă cu ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel