Traian Băsescu, atacat dur de Adriana Săftoiu

Traian Băsescu primește o lovitură neașteptaă din partea fostului său consilier, Adriana Săftoiu. 

„Traian Băsescu înseamnă Elena Udrea. A fost proiectul lui de la bun început şi doar cei care au vrut să vadă şi să creadă altceva au refuzat evidenţele. Pentru mulţi a fost nevoie de 10 ani, ca să rămână uimiţi, debusolaţi, şocaţi de recunoaşterea acestei alegeri care a avut loc la nici o lună după ce prelua mandatul de preşedinte", scrie Adriana Săftoiu într-un editorial în Adevărul.

„Traian Băsescu îşi încheie mandatul sub aceleaşi auspicii sub care a început: Elena Udrea". 

Adriana Săftoiu nu-l menajează pe Traian Băsescu, acuzându-l  că „pentru proiectul său personal a sacrificat tot: „o alianţă, guverne, un partid, acum şi viitorul imediat al ţării, oameni care i-au fost alături".

Citește și: Scenariul lui Hrebenciuc dacă Victor Ponta ajunge președinte

„Lui Traian Basescu i-a plăcut să pară ochiul vigilent ce străpunge saltelele din dormitoarele celorlalţi. Acum anunţă că unii şi-au pitit tot felul de amănunte din CV-ul lor. Cu aceeaşi aroganţă pe care şi-a permis-o în toţi anii aceştia. De altfel, cel mai des s-a exersat în a intimida (...) Uneori miza era atât de personală încât şi un ziarist modest trebuia să fie "demascat" pentru greşeli din adolescenţă când a reuşit un interviu compromiţător pentru un apropiat din „selectul" grup de interese. Cu ajutorul unor trusturi de presă bine plătite de grupul familiar lui, a reuşit să pară că doar el are dreptul să vorbească şi să acuze", arată Săftoiu, care conchide că în momentul de față Traian Băsescu are de câştigat „o singură luptă – viitorul său şi al alesei lui".

Citește și: Traian Băsescu este un analist și consultant politic pentru Elena Udrea, spune Ana Birchall

„Iar dacă pentru asta Victor Ponta trebuie să fie preşedinte, va face totul ca Ponta să fie preşedinte", mai scrie  Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel