Traian Băsescu: Mi-am dat seama că nu semnasem pentru Elena Udrea. Va fi vai de noi cu un președinte ca Victor Ponta!

Președintele Traian Băsescu a mers, duminică, în Parcul Herăstrău din Capitală, unde a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Președinție. "Am semnat pentru candidatul în care cred", a spus președintele Băsescu, potrivit căruia, dacă liderul PSD, Victor Ponta, va câștiga scrutinul electoral din noiembrie, "va fi vai de noi!".

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, duminică, pe lista susţinătorilor Elenei Udrea pentru Cotroceni.

"Mi-am dat seama că nu semnasem pentru candidata susținută şi l-am sunat pe Tomac să-l întreb unde se strâng semnături. Am semnat pentru candidatul în care cred. Dacă tot vorbim de locuri de muncă, în trei ani jumate, ca ministru, Elena Udrea a semnat 6.000 de acorduri de finanţare pe proiecte. Tot guvernul ăsta, în doi ani şi jumăte n-a creat atâtea locuri de muncă. Udrea a creat locuri de muncă", a spus Traian Băsescu, după ce a semnat pentru candidatul PMP.

Elena Udrea, om loial

Președintele Băsescu este convins că a semnat pentru cine trebuie, Elena Udrea fiind "un om loial".

"Putea foarte bine să se alăture marii alianţe, noului PNL, dar n-a făcut-o pentru că acolo nu s-a regăsit alături de cei care tocmai semnaseră pentru suspendarea mea sau dăduseră lovituri statului de drept", a mai spus Băsescu.

"Ponta e un chici total, un fals. Când îl cauți e masterand la Catania pe urmă nu mai este. Tot CV-ul acestui om este un fals. Iar de Iohannis până mai acum câteva luni era susținător al loviturii de stat din vara lui 2012, acum e un mare democrat. Mi-e greu să privesc la soluțiile lor și să am încredere în ei. În Elena Udrea am încredere că va rămâne un om loial obiectivelor. Sunt convins că ține și la o justiție independentă, este și un om care gândește mult la locurile de muncă și a făcut-o în mandatul ei. Cred că am semnat pentru cine trebuie", a mai spus președintele, care a precizat că a constatat că "e mult mai inteligentă decât Ponta și e mult mai cinstită decât Ponta".

Băsescu, critici dure la adresa lui Ponta: Și-a pierdut controlul

Întrebat dacă a urmărit lansarea cadidaturii premierului Victor Ponta la Președinție de la Arena Națională, președintele Băsescu a declarat: "Am văzut-o la jurnalele voastre pentru că mi-era greu să urmăresc un asemenea eveniment în condițiile în care semăna leit cu ce am văzut pe la Kim Jong Un și care se pare că e extrem de atractiv pentru Ponta. Să faci de ziua ta o asemenea manifestare arată că omul acesta și-a pierdut cumpătul și controlul. Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta - Kim Jong Un".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel