Traian Băsescu, atac la Dan Mihalache după dezvăluirile de la Antena 3. Ce spune Chirieac

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa consilierului prezidenţial Dan Mihalache, după dezvăluirile acestuia la o emisiune de la Antena 3.

"Dragă Mihalache, înțeleg că (...) ai făcut afirmaţia, citez, "în locul lui Băsescu, m-aş duce acasă". Este părerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilităţi în stat. Totuşi, în momentele în care nu dormi în timpul serviciului, n-ai putea să-i faci recomandarea SĂ STEA MAI MULT ACASĂ şefului tău direct, domnul Iohannis, care este preşedinte în funcţie? Ia mai gîndeşte-te puţin, Mihalache", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache, creditat ca fiind "mâna dreaptă" a preşedintelui Klaus Iohannis, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, la Punctul de Întâlnire de la Antena 3, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre relațiile de la Cotroceni și Palatul Victoria.

[citeste si]

Răspunsul domnului Băsescu, primitiv, spune Bogdan Chirieac

"Domnul Mihalache, șeful Cancelariei prizidențiale îi face domnului Băsescu o recomandare de bun-simț. După două mandate de președinte al acestei țări, nu mai veni în politică, nu mai ieși pe stradă,  asta îi spune domnul Mihalache. Este un lucru de bun-simț în toată lumea civilizată. După ce ai fost președintele țării, și avem exemplul președinților americani, te ocupe de o fundație, de coferințe, de încălzirea globală ș.a.m.d.

Răspunsul domnului Băsescu este primitiv. Dânsul procedează exact ca și până acum, cu atac la persoană: tu ești propagandist, tu ești unsuros, tu ești nu știu cum, să stea Iohannis pe acasă. Este o ieșire la bătaie, pe stradă, exact ca huliganii  care sparg geamurile la mașini", a declarat Bogdan Chirieac la RTV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel