TRAGEDIE pentru Monica Gabor. Un buștean de 100 de kilograme a căzut peste tatăl ei

Încă o mare tragedie s-a abătut asupra Monicăi Gabor și a familiei ei.

Emil Gabor, tatăl Monicăi Gabor, are numeroase probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva luni, acestuia i-a căzut un buștean pe spate, fiind transportat de urgență la spital, scrie Cancan. 

Potrivit mediiclor, acesta ar fi trebuit Medicii i-au recomandat să se opereze de urgenta, însă Emil Gabor a părăsit spitalul pe proprie răspundere, promițănd că se va întoarce pentru a se supune intervenției chirurgicale.

Tată Monicăi nu a revenit pentru operație, fiind, momentan, într-o stare destul de gravă. Una dintre problemele grave cu care se confruntă, potrivit Cancan, este băutura.

Citește și: Monica Gabor, executată silit pentru o datorie de 28 de euro 

"Nu mai poate să muncească, are dureri mari de spate. Ia calmante, însă nimic nu pare să își mai facă efectul. Emil are două inele deplasate, care îi apasă pe o rădăcină nervoasă, motiv pentru care are dureri înfiorătoare. Uneori bea numai ca să nu mai simtă. Trebuie, totuși, să facă ceva pentru el, altfel riscă sa rămână paralizat. Stă foarte rău și cu banii pentru că nu mai poate să facă nimic. Înainte mai lucra cu ziua și mai făcea rost de câte ceva. Are invaliditate de gradul trei, ceea ce este foarte grav. Din păcate, deși toată lumea îl sfătuiește să se opereze, este încăpățânat și nu vrea sub nicio formă. Fetele știu de ce s-a întâmplat și încearcă să aibă grijă de el chiar dacă sunt la depărtare. Îi mai trimit bani și îl roagă să nu mai bea, însă nu îl pot păzi, iar Emil tot ceea ce îl taie capul face. Surorile Gabor au fost la un pas să își piardă și tatăl, să moară și el în același fel în care a murit și mama lor. Asta chiar este mâna destinului", a declarat un apropiat al familiei.

Mama surorilor Gabor a murit după ce o stâncă s-a desprins din munte și a lovit-o în cap. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel