Tragedie la mall. O femeie a murit, după ce a căzut de la înălțime - UPDATE

Accident
Accident

UPDATE. Femeia care a căzut în gol la un mall din Bucureşti a murit marţi seară, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti Leonard Grecescu.

Potrivit acestuia, femeia avea în jur de 40 de ani şi a fost resuscitată. 

În ciuda eforturilor depuse de medici, pacienta a decedat, a spus medicul.

Reacția reprezentanților mall-ului în care a avut loc tragedia

Reprezentanții mall-ului Plaza Romania își exprimă regretul față de incidentul care a avut loc marți în incinta centrului comercial, în urma căruia o femeie a murit.

"Tragicul eveniment petrecut azi in mall ne intristeaza profund si gandurile noastre se indreapta catre familia femeii accidentate. In jurul orei 15:30 o femeie care cobora scarile rulante de la etajul 2 a cazut in gol. Atat colegii nostri cat si clientii mall-ului au sunat imediat la 112. Primul echipaj a ajuns in mai putin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de interventie din mall au fost prezente la fata locului. Suntem in contact permanent cu autoritatile, colaboram cu toate institutiile abilitate in vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmarile si informatiile pe care le avem au fost puse deja la dispozitia organelor abilitate," spun reprezentanții Plaza România.


UPDATE. Femeia care a căzut marţi de la înălţime într-un complex comercial din Capitală se află în stare gravă la spital, deşi primele informaţii au arătat că a decedat. 

Din datele obţinute, Poliţia Capitalei a anunţat că femeia a căzut după ce s-ar fi împiedicat şi dezechilibrat în timp ce cobora cu scara rulantă de la etajul 1 la parter. Ea a fost transportată la Spitalul Municipal pentru asistenţă medicală de urgenţă. 


Știrea inițială:

O femeie de 35 de ani a decedat după ce a căzut de la înălţime. Incidentul s-a petrecut la un complex comercial din Capitală.

Două echipaje ale SMURD au intervenit, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel