Tragedie în satul lui Emil Boc: Adolescentă, spânzurată din greșeală cu un fular

Tragedie, joi seară, în satul Răchiţele, judeţul Cluj, localitatea natală a fostului premier Emil Boc. O tânără de doar 15 ani a fost găsită spânzurată cu un fular, în ograda casei.

Cristina Mihuț se juca împreună cu cei trei fraţi mai mici pentru care făcuse un leagăn improvizat. La un moment dat, frații mai mici au plecat în casă. Când a văzut că adolescenta nu apare și ea, tatăl acesteia a mers să o caute, dar a arămas încremenit când a văzut ce se întâmplase, scrie ziarulclujean.ro. 

"Am găsit-o spânzurată cu fularul pe care îl avea. Era în genunchi, legată la gât. Cred că s-a tot învârtit în fular până s-a sufocat", a declarat tatăl fetei.

Primarul din comuna Mărgău, Petru Ungur, de care aparține satul Răchițele, a declarat pentru sursa citată că situaţia familiei nu este una deloc uşoară. Tânăra a terminat 8 clase în localitatea de domiciliu, dar nu a mai putut merge la liceu din cauza problemelor financiare. Totodată, mai spune edilul, familia este una liniştită, tatăl şi mama copiilor lucrează cu ziua pentru a se întreţine.

Asistenţii de la Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului au pornit imediat o anchetă, iar Poliția cercetează cazul pentru a afla cu exactitate cum s-a produs această tragedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel