Tragedie în Constanța în primele ore ale noului an

Două persoane au fost găsite moarte într-o locuinţă din municipiul Constanţa, pompierii fiind nevoiți să  spargă uşa pentru a putea pătrunde în imobil. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, pe strada Bogdan Vasile, numărul 15 din municipiul Constanţa.

Apelul la 112 a fost dat de către persoana care locuia cu chirie în acel imobil şi, revenită după sărbători a observat că nu mai putea intra în casă, a sunat la uşă şi la telefon, dar nu i-a răspuns nimeni şi s-a panicat, anunţând astfel autorităţile, informează realitatea.net.

Echipele de intervenţie au spart uşa şi au găsit în interior două persoane decedate: o femeie de aproximativ 64 de ani şi un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani. Poliţiştii şi medicii au pătruns în locuinţă, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Conform primelor informaţii, trupurile celor două persoane nu prezentau urme de violenţă. De asemenea, anchetatorii au descoperit că cele două persoane ar fi încercat să se încălzească cu un radiator mai vechi alimentat la gazul de la butelie, aceasta fiind una dintre variantele de lucru ale poliţiştilor pentru stabilirea cauzelor mor'ii celor două persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel