Claudiu Roman s-a sinucis, Prietenii și fanii, șocați: Te-ai oprit din drum prea devreme prietene

Vestea că fostul  DJ la Radio 21, Claudiu Roman s-a sinucis i-a șocat pe cei care l-au cunoscut, fanii și prietenii reacționând ulterior pe pagina de socializare a tânărului: "Te-ai oprit din drum prea devreme prietene".

Potrivit unor surse din Poliție, principala ipoteză pe care merg anchetatorii este sinuciderea, întrucât ar exista și un bilet de adio. 

Până în vara acestui an, Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21, iar in prezent era organizator de evenimente. În trecut, bărbatul a lucrat la Europa FM.

Vestea i-a șocat pe cei care l-au cunoscut, iar pe pagina sa de socializare fanii și prietenii își exprimă regretul pentru cel care s-a oprit din drum mult prea devreme.

Iată doar câteva dintre mesajele postate:

"Ultima data mi-ai spus ca sa nu las nimic sa intrerupa bucuria vietii si spuneai ca profiti de orice moment sa te regasesti in natura. Mi-ai mai spus ca nimic in lume nu e mai important decat sanatatea, viata si sa nu pun pret pe locul de munca. Am facut, ai avut dreptate. Viata trebuie traita, nu muncita".

"Mi-ai promis ca ma iei cu tine la o ora de emisie. Nu am apucat.
De ce ai facut asta? Ai fost un exemplu, mereu. Vei ramane unul. In inina mea si in mintea mea!
Love you, bro'!"

"Claudiu, îţi respect alegerea şi sunt sigur c-o să găseşti mai multă muzică bună în locul către care te îndrepţi acum. Mai multe vorbe bune şi mai multă apreciere. Păcat, mare păcat, but that's just the way it is Respect, man!"

"Te-ai oprit din drum prea devreme prietene:(((
Iarta-ne pentru ca nu am stiut sa te tinem alaturi de noi mai mult si pentru ca nu am vorbit cu tine mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca!"

"....asa cum spuneai tu cu un zambet larg "e ceva sublim...fin!" ...in amintirea ta Clau! ...om drag, nu am cuvinte, vei ramane in inima mea vesnic! Multa putere familiei! "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel