Traficant de migranți, prins cu focuri de armă la frontiera României

Alertă, în această dimineață, în vama Naidăș din județul Caraș Severin. O polițistă de frontieră a fost nevoită să execute foc de avertisment pentru a-l împiedica pe un cetățean sârb să fugă, după ce s-a descoperit că acesta facea parte dintr-o rețea de migrație ilegală.

Incidentul s-a produs în jurul orei 3:00, când pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul sârb, L. Negovan, în vârstă de 30 de ani, care era pasager într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în Serbia, scrie pressalert.ro.

Potrivit comunicatului Poliției de Frontieră, la controlul specific, polițista de frontieră care a verificat documentele a constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, pentru faptul că făcea parte dintr-o reţea de migraţie ilegală, "alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 26.07.2016. Aflând că este căutat de autorităţi, cetăţeanul sârb a încercat să se sustragă reţinerii, încercând să fugă, moment în care poliţista de frontieră a procedat la somarea verbală a celui în cauza. Deoarece bărbatul nu s-a supus somaţiei, poliţista a executat un foc de avertisment în plan vertical, în conformitate cu prevederile legale şi cu sprijinul altor doi colegi, l-a imobilizat şi încătuşat”, se mai precizează în comunicatul citat.

Cetăţeanul sârb a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel