Topul celor mai dorite smartphone-uri din lume

iPhone conduce din nou topul celor mai dorite telefoane din lume, modelul 5S fiind preferat de utilizatorii de smartphone-uri în locul rivalilor de la Samsung, LG sau HTC, scrie Business Insider.

În cazul în care doriţi să vă achiziţionaţi un nou telefon inteligent aveţi o gamă largă de modele, de la cele care au senzor de amprentă, până la cele care măsoară bătăile inimii, informează Ziarul Financiar.

1. iPhone 5S
Pentru majoritatea oamenilor, iPhone 5S este cel mai bun smartphone disponibil.
Oferă un echilibru perfect între un design deosebit, utilitate, şi aplicaţii dedicate. IPhone 5S arată aproape la fel cu iPhone-ul 5 lansat anul trecut, dar este dotat cu o cameră mai bună şi un senzor de amprentă digitală pentru deblocarea telefonului, fără a mai fi nevoie să foloseşti o parolă.

Citeşte şi: GOOGLE A PRIMIT 70.000 DE CERERI DE ŞTERGERE DE LINKURI

2. HTC One (M8) Ediţia Google
HTC în parteneriat cu Google au creat o versiune a HTC One (M8). Acest telefon are o variantă software Android special concepută pentru acest model, actualizările de software sunt furnizate direct de Google.
Dacă vă doriţi un telefon mare, cu cea mai bună experienţă Android, acesta este dispozitivul ideal.

3. HTC One (M8)
HTC este cel mai recent telefon emblematic al companiei taiwaneze. Noul HTC One, numit M8, are un design superb realizat dintr-un metal de înaltă calitate.

4. HTC OnePlus One
Htc OnePlus One are un imens ecran de 5.5 inch, unul dintre cele mai bune software, specificaţiile interne Zippy rivalizează cu cele mai bune smartphone-uri. OnePlus One costă doar 300 dolari la liber, un preţ mult mai mic decât al altor telefoane premium, cum ar fi iPhone 5S şi Samsung Galaxy S5, care pot costa 650 dolari sau mai mult.
Livrările sunt extrem de limitate şi aveţi nevoie de o invitaţie de la un cumpărător OnePlus, pentru a putea achiziţiona telefonul.

Citeşte şi: WIRELESS LA O BERE CU PRIETENII DOAR CU BULETINUL

5. Samsung Galaxy S5
Cel mai nou telefon emblematice Samsung, Galaxy S5, este un telefon cu mult mai bun decât predecesorul său . În loc să folosească o grămadă de caracteristici inutile, Samsung s-a concentrat pe îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor cu device-ul. Galaxy S5 are cel mai bun ecran (5.1 inch) făcut vreodată pentru un smartphone. Camera este foarte bună, de asemenea, dar dacă nu vă plac telefoanele fabricate din plastic, aceasta nu este cea mai bună achiziţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel