Top cele mai influente femei din lume. Promovare programe pentru femei

Actrița Reese Witherspoon și cântăreața și actrița Jennifer Lopez ocupă primele locuri în lista anuală a celor mai influente femei din lume întocmită de revista Variety.

Vedetele hollywoodiene își folosesc adeseori celebritatea pentru a susține și promova diverse cauze și programe dedicate femeilor din lumea intreagă. Topul 5 al celor mai influente femei din lume, publicat pentru al șaselea an consecutiv de revista Variety, este completat de actrița Jane Fonda, producatoarea de film Donna Langley și actrita Viola Davis.

Reese Witherspoon este castigatoare a unui premiu Oscar, este mamă a trei copii și deține o companie de productie cinematografica - Pacific Standard.

Actrița își folosește adeseori statutul de vedeta de la Hollywood pentru a promova diverse programe educaționale pentru fete, prin intermediul Malala Fund.

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez sprijină la rândul ei multe campanii care vizează emanciparea și bunăstarea femeilor, prin intermdiul Lopez Family Foundation, o asociație de caritate care militează pentru dezvoltarea unui mai bun management al sănătatii feminine pe plan mondial.

Vedeta americană, în vârstă de 45 de ani, a înființat această fundație în 2009, după ce fiica ei, Emme, născută în februarie 2008, a avut o mică problemă de sănătate. De atunci, actrița sprijină programele de îmbunătățire a serviciilor medicale oferite femeilor și copiilor. Alături de sora ei Lynda, Jennifer Lopez colaborează cu numeroase centre medicale din Los Angeles și New York, dar și din Panama și Puerto Rico.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel