TOP AUDIENȚE TALK-SHOW 2014: Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, pe primul loc

Cifre excepționale pentru Mihai Gâdea și postul Antena 3. Emisiunea "Sinteza Zilei" a fost cel mai vizionat talk-show în 2014 la nivel național, dar și urban, fiind urmărit de 719.000 de persoane din întreaga țară, dintre care 496.000 au fost de la orașe, scrie paginademedia.ro.

NAȚIONAL. Antena 3 a condus audiențele la capitolul talk-show în anul care a trecut, repetând performanța din 2013. În Top 10 al audiențelor la capitolul talk-show-uri, alături de emisiunea Sinteza Zilei, se regăsesc și alte producții ale Antena 3, precum Punctul de întâlnire, Subiectiv, Q&A, La ordinea zilei și Secvențial.  

Pe locul șase în clasamentul audienței de la nivel național se poziționează Pro TV cu După 20 de ani, în timp ce emisiunile Ediție specială - Talk show și România în 60 de minute de la România TV ocupă pozițiile opt și nouă. Emisiunea clasată pe locul 10 este talk-show difuzat de TVR 1, Ultima ediție.

URBAN. Antena 3 deține supremația audiențelor talk show-uri și la orașe, cu opt emisiuni în Top 10. Pro TV a obținut locul opt cu „După 20 de ani", iar România TV se clasează pe locul 10 cu Ediție specială - Talk show.

COMERCIAL. În schimb, publicul comercial a preferat Pro TV, emisiunea După 20 de ani, prezentată de Cristian Leonte, clasându-se pe primul loc în clasament, următoarele patru poziții fiind adjudecate de Antena 3 cu emisiunile Sinteza Zilei, Punctul de întâlnire, Subiectiv și Q&A.

În Top 10 audiențe talk-show-uri în 2014, la nivel comercial, figurează și Ediție specială - Talk show (România TV), La ordinea zilei (Antena 3), Secvențial (Antena 3), 100 de minute (Antena 3) și România Exclusiv (România TV).

Vezi AICI Top audiențe talk-show-uri 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel