Top 3 modalități pentru îmbunătățirea vederii

ochelari
ochelari

Există multe remedii simple și naturale pentru multe boli, iar problemele de vedere nu fac nicio excepție, scrie 1. Clipitul voluntar este un mod natural prin care îți poți îmbunătăți vederea. Tot ceea ce trebuie să faci este să clipești voluntar timp de 2-3 minute zilnic. Iată care sunt pașii: prima dată trebuie să închizi ochii și să îi strângi cât mai bine timp de cateva secunde, iar apoi este indicat să ii deschizi cât poți de mult în următoarele secunde. Încearcă să faci acest simplu exercițiu în repetate rânduri. În acest fel poți vindeca conjunctivita și chiar miopia. Este nevoie însă de  perseverență dacă vrei să vezi rezultate.

2. Procedeul de palmare. Acest simplu exercițiu a ajutat oameni din întreaga lume să își vindece afectiunile oculare într-un timp record. Procesul este simplu: în primul rând trebuie să te relaxezi și să lași ușor capul pe spate. După aceea este necesar să îți freci palmele timp de câteva secunde, pentru a le încălzi cât mai bine. Cand simți că le-ai încălzit bine, pune cele două palme deasupra ochilor, fără a presa și menținele pe ochi aproximativ 2-3 minute.

3. Spală-te pe ochi numai cu apă rece. Dimineața, după ce te-ai spălat pe față, aruncă și ceva apa peste ochii întredeschiși, timp de 1 minut. Pe lângăul faptul că îți vei ameliora eventualele probleme ale ochilor, te vei simți mai energic, acesta fiind și un minunat procedeu de revigorare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel