Tombolă Carrefour cu invitații duble la concertul André Rieu

Carrefour România susţine performanţele muzicale de înaltă ţinută şi îşi trimite clienţii la un nou concert al violonistului André Rieu, acompaniat de Orchestra Johann Strauss, care va avea loc în data de 12 iunie, în Piaţa Constituţiei, la București.

Iubitorii muzicii clasice, care nu doresc să piardă şansa reîntâlnirii cu muzica maestrului André Rieu, pot participa între 18-31 Mai la tombola online organizată de Carrefour, prin care sunt puse la dispoziţie 116 invitaţii la spectacol, valabile pentru 2 persoane. Pentru a putea participa la concurs, clienţii, care au făcut cumpăraturi de peste 50 de lei din hipermarketurile Carrefour, se pot înscrie pe pagina de concurs www.carrefour.ro/andrerieu, completând formularul şi adăugând codul unic de pe bon. Pentru validarea premiilor, participanţii trebuie să păstreze bonul de casa emis în perioada de campanie.

"Ne bucurăm să oferim şansa unor clienţi norocoşi de a savura extraordinarul concert al violonistului André Rieu. Am gândit un mecanism de concurs online prin care putem invita clienţii Carrefour să petreacă o seară memorabilă, când muzica, dansul şi teatrul se vor reuni pe aceeaşi scenă pentru a crea acea atmosferă unică de basm, într-un spectacol artistic total", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Pe 12 iunie 2016, clienţii Carrefour pot deveni spectatorii unui program artistic desăvârşit în Piaţa Constituţiei. André Rieu promite un concert de înaltă ţinută, peste trei ore de muzică de calitate, emoţie şi bucurie.

André Rieu a reuşit să revitalizeze valsul la nivel internaţional cu spectacolele sale extravagante, pline de emoţie. Dirijorul celei mai mari orchestre private din lume, artistul a vândut până în prezent peste 35 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume. În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004. Deşi anul trecut a susţinut nu mai puţin de şapte concerte în Capitală, André Rieu este aşteptat în continuare şi se bucură de entuziasmul publicului său numeros. Aşa se face că primul concert pe care îl va susţine, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 20:30, este deja sold-out.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel