Tolontan, la "Subiectiv": Ancheta în cazul galei Bute nu va fi îngropată

paginademedia.ro
paginademedia.ro

Jurnalistul Cătălin Tolontan a opinat, joi seară, la emisiunea "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu și difuzată de Antena 3, că dosarul în cazul galei Bute va "merge până la capăt", dezvăluind că are mărturii conform cărora corupția în acest caz merge până la cel mai înalt nivel.

„Nu cred că va fi dat un anumit verdict, nimeni nu poate face asta. Dar cred că acest dosar va fi dus până la capăt fără a şti care este acest capăt. Ştim însă, în acest moment, că vorbim despre corupţie în achiziţii publice, despre trafic de influenţă şi despre abuz în serviciu", a spus Tolontan.

Jurnalistul nu crede că procurorii vor îngropa acest dosar, contrazicând voci care spun că dosarul ar putea fi blocat într-o fază următoare.

„Această anchetă a fost dezgropată, nu are nicio logică pentru a fi din nou îngropată. Mai mult decât atât, DNA şi-a umilit omul care a încercat să muşamalizeze ancheta respectivă. Omul ăla a plecat din DNA în văzul tuturor", a precizat Cătălin Tolontan.

Tolontan spune că persoanele cu mare influență din spectrul politic sau cel al afacerilor nu mai sunt intangibile, dovadă condamnările Monicăi Iacor Ridzi (în primă instanță) și a "greilor" din Dosarul "Transferurilor".

Cătălin Tolontan a adăugat că dezvăluirile în acest caz nu s-au încheiat, mai multe amănunte putând fi citite în ediţia de vineri a Gazetei Sporturilor: „Avem mărturii potrivit cărora inclusiv în şedinţa de guvern în care s-a promovat hotărârea de guvern prin care respectiva gală a fost prinsă în bani europeni au fost comise ilegalităţi cu bună ştiinţă. Discutăm despre corupţie la cel mai înalt nivel".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel