Toată lumea a înghețat! Regele unei țări: A început Al Treilea Război Mondial

Regele Abdullah al Iordaniei a afirmat în discursul pe care l-a ținut la ONU că lupta împotriva Statului Islamic echivalează cu declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial.

Regele Abdallah a vorbit, luni, la tribuna ONU, în faţa Adunării Generale, despre Statul Islamic care se extinde tot mai mult în Orientul Mijlociu făcând referire specială la Siria - ţara cea mai afectată în prezent de atacurile şi crimele islamiştilor extremişti din gruparea jihadistă SI care trimit zeci de mii de imigranţi în ţări din Europa.

Nu în ultimul rând, regele iordanian a abordat şi situaţia din Ierusalim, dar și alte probleme din întreaga lume, scrie breibart.com.

În discursul său, Abdallah a avertizat că viitorul este ameninţat de "impostorii Islamului care operează la nivel global în ziua de astăzi".

"Aceste bande folosesc suspiciunea şi ignoranţa pentru a-şi extinde puterea şi, mai rău, acţionează cu mâinile goale pentru a distorsiona lumea lui Dumnezeu, pentru a-şi justifica propriile lor crime", a avertizat regle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel