Timișoara: Un tânăr și-a dat foc din dragoste pentru fosta lui iubită. Ce spune mama fetei

FOTO: LIBERTATEA.RO
FOTO: LIBERTATEA.RO

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Timişoara a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce şi-a dat foc în faţa apartamentului în care locuieşte fosta sa iubită. Tânărul a mers la locuinţa din Timişoara a fostei sale iubite şi a încercat să se împace cu fata de care se despărţise. După ce a încercat să intre în casă prin orice mijloace, acesta şi-a dat foc în faţa apartamentului tinerei. 

Într-un interviu pentru DC News, mama fetei a povestit exact cum s-au petrecut lucrurile.

Date eronate despre cum s-a petrecut tragedia

"Au apărut în presă multe informații eronate. Lucrurile s-au întâmplat în felul următor: fostul iubit al fetei mele a venit la noi cu intenția de a intra în casă. A bruscat ușa, mai precis a lovit de mai multe ori în ușă. În plus, după ce și-a dat foc, a încercat din nou să intre în casă. S-a spus că vecinii au chemat Poliția, eu fiind în stare de șoc. De fapt, prima dată eu am apelat Serviciul 112 și am chemat Poliția. Acest lucru se poate verifica. Am chemat Poliția în timpul în care tânărul încerca să intre peste noi în casă", a spus mama fetei.

"Fiica mea nu a mai vrut să vorbească cu el. Eu am vorbit cu familia lui și am spus că băiatul are nevoie de ajutor de specialitate. Repet: el nu a făcut niciun gest pentru a putea fi primit în casă ca un om normal. Adică nu a sunat și a așteptat să deschidă cineva. El a început să lovească puternic ușa pentru a intra forțat în casă. Când a văzut că ușa nu cedează, și-a dat foc. El a pus foc la ușă mai întâi, iar apoi vecinii au intervenit", a mai zis timișoreanca pentru DC News.

Tânărul care și-a dat foc a spus că dacă fosta iubită nu vrea să se împace cu el, se va sinucide

"Au mai fost amenințări din partea lui: ne-a spus că se omoară, că se spânzură sau că stă pe câmp rătăcit. Dacă fiica mea îi dădea mesaj prin care îi spunea să își vadă de treabă, mai urmau alte 100 de mesaje. Din acest motiv, am zis să încetăm orice legătură cu el. Tânărul a mai venit și în alte dăți la noi acasă. A venit și împreună cu sora lui, dar atunci nu au fost probleme", a adăugat mama tinerei.

Băiatul îi priva fiica de libertate

"Cât au fost împreună, el o priva de libertate. Îi lua telefonul și nu avea voie să intre pe e-mail decât în prezența lui. Fiica mea a încercat să se despartă de mult timp de el, dar băiatul venea mereu cu un șantaj emoțional. La un moment dat, ea a înțeles că nu poate nimic pentru a-și ajuta fostul iubit. Mai vreau să spun un lucru: fiica mea nu este surdo-mută. Doar tânărul este surdo-mut și are și probleme psihice. Spun asta pentru că am acte cu diagnosticele puse de specialiști. Până la urmă, tânărul nu este vinovat. El trebuie ajutat. Nu știm să acționăm când este cazul, ci doar atunci când este prea târziu", a mai zis femeia.

"Îmi pare foarte rău de tânărul acela. Fiica mea nu este în regulă. Nimeni nu poate fi în regulă după o asemenea întâmplare care ne marchează viața. Mai am și o fetiță micuță care a fost în stare de șoc după tot ceea ce a văzut", a subliniat mama fetei.

"M-am opus relației fiicei mele cu tânărul despre care vorbim. Mi-am dat seama ce se întâmplă și m-am opus relației. Nicio mamă nu este de acord cu o relație ca aceasta. Eu am vrut binele tuturor. L-am dus pe tânăr la asistență socială și mi s-a spus că nu poate fi ajutat cu nimic. Nimeni nu se implică. Ce să facem? Ajungem să mergem pe stradă cu teama că ne dă cineva în cap?", a conchis femeia.

Cu arsuri de gradul trei, în zona capului, a gâtului și a toracelui, băiatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din Capitală. Mama tinerei spune că a depus și o plângere la poliție în acest sens. Oamenii legii au deschis acum o anchetă și urmează să clarifice firul evenimentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel