Timișoara: Piste de biciclete trasate în mod haotic

Pasionații mersului pe două roți dintr-un oraș din România au tot mai multe motive să-și pună întrebarea cât de bine știu să-și facă treaba proiectanții pistelor de biciclete din localitatea lor.

Modul în care sunt trasate pistele de biciclete de pe malul Begăi din municipiul Timișoara surprinde în continuare, scrie pressalert.ro.

Dacă între Podul Tinereții și Podul Traian, în zona Flora, muncitorii au trasat pista de biciclete pe mijlocul falezei pentru pietoni, iată că un alt proiect similar și, totodată haotic, a fost amenajat între Timișoara și Utvin, la Podul feroviar Modos. 

Citește și Răspuns fabulos al unui primar privind pistele de bicicletă

În fotografie se poate observa cum pistele au fost trasate fără nicio logică, pe ambele sensuri. Deși există suficient spațiu pentru ca pistele să fie trasate drepte, muncitorii au considerat că e mai bine să le facă șerpuite.

Citește și Soluție genială pentru parcarea bicicletelor - Video

Nici pista din spatele Catedralei Mitropolitane nu este mai presus, având în vedere că ea se oprește într-un zid ridicat sub picioarele Podului Traian. 

Amenajarea pistelor de biciclete de pe malurile Begăi este parte a unui proiect care include și refacerea trotuarelor și care se va finaliza la mijlocul anului 2015. Valoarea proiectului este de peste 50 de milioane de lei, dintre care 30 de milioane de lei provin de la Uniunea Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel