Theodora Popa, moştenitoare la 23 de ani, imperiu de 100 milioane de euro Transavia

Theodora Bucur Popa (23 de ani), fiica omului de afaceri Ioan Popa, fondatorul procesatorului de carne de pasăre Transavia, a spus ieri că a început să lucreze din acest an în compania tatălui ei şi că speră ca într-o zi să preia în totalitate frâiele afacerii ce rulează în prezent peste 100 milioane de euro anual.

"Prima zi de lucru a fost la abator, am trecut prin fiecare sector de activitate, prin ferme, am stat în hală cu puii, însă imi îmi place ceea ce fac", a spus ea.

Theodora Bucur Popa a participat ieri la gala "Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului", unde a fost reprezentanta grupului Transavia.

Acesta a fost şi unul dintre primele evenimente publice în cadrul căruia fiica lui Ioan Popa a participat în calitate de reprezentant al procesatorului de carne de pasăre din Oiejdea.

"De mică îmi doream să lucrez alături de tatăl meu şi ascultam discuţiile ce le avea cu angajaţii", a spus Theodora Bucur Popa.

Transavia, afacerea fondată de Ioan Popa, este cel mai mare procesator de carne de pasăre de pe piaţa locală, deţine ferme zootehnice, abator, fabrică de nutreţuri combinate şi în ultimii ani s-a concentrat pe construcţia unui sistem de producţie integrat prin preluarea în arendă de teren arabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel