Teodorovici, reacție vehementă la implicarea sa în dosarul lui Mădălin Voicu

Eugen Teodorovici a avut o reacție după ce Mădălin Voicu a declarat joi că i-a dat un telefon ministrului pentru a-l primi într-o audiență pe Nicolae Păun.

Fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a vorbit în ediția de joi a emisiunii "Sinteza zilei", despre prezența numelui său în dosarul în care Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt urmăriți penal.

Eugen Teodorovici a declarat că, în timpul mandatelor sale, a vorbit cu zeci de parlamentari și primari din toate partidele politice însă, așa cum au venit la el în birou, tot așa au și plecat cu toții.

"Îmi pare rău că domnul Voicu a făcut astfel de afirmații cu atât mai mult cu cât sunt foarte mulți oameni care se uită la televizor și nu înțeleg foarte bine ce se întâmplă. Mama mea a fost șocată când l-a auzit pe domnul Mădălin Voicu vorbind de mine. (...) Nu cred că cineva își poate închipui că eu în trei ani de mandat să fi făcut și altceva decât ce spune legea. (...) Nu am niciun fel de emoție, niciun fel de amestec", a spus Eugen Teodorovici în emisiunea "Sinteza Zilei", la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel