Teodor Baconschi critică decizia lui Aurelian Pavelescu de a se alia cu PMP

Un fost membru fondator al PMP și candidat al acestui partid pentru Parlamentul European comentează acid decizia liderului PNȚCD, Aurelian Pavelescu, de a forma o alianță politică cu formațiunea condusă de Elena Udrea. 

"PNTCD e un partid pe care l-am votat până în 2000. La ultimele alegeri, când a fost finanțat de niște persoane cu dare de mână, plecate din PNL, Partidul lui Maniu și Coposu a obținut 0,98 % din voturi.
Azi, dl Pavelescu (descris cândva de dl Băsescu drept "avocatul acela, cu capul mare") s-a unit în final cu dna Udrea, pe care o va susține la președinția României. S-a scos de o chirie plătită la sediu, dar a îngropat definitiv un partid odinioară respectabil.
Afișând mereu ideea monarhică, dl Pavelescu a trecut la monarhismul norvegian, de rit republican. La mai mare !", a scris, sâmbătă, pe pagina sa de socializare Teodor Baconschi.

Citește și Alianța PMP-PNȚCD stârnește reacții vehemente. Ce spun Gheorghe Ciuhandu și Vasile Lupu

În postarea sa, fostul ministru de Externe amintește de o declarație a președintelui Traian Băsescu din 2008, oferită la ieșirea dintr-un restaurant unde se întâlnise cu liderii democrat-liberali Adriean Videanu, Liviu Negoiţă şi Vasile Blaga, și în care a vorbit s-a referit la un moment dat și la Aurelian Pavelescu: "(...) avocatul acela mic cu capul mare şi voce ridicată, Pavelescu îl cheamă dacă nu mă înşel".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel