Teodor Atanasiu nu-și cere scuze: N-am discutat public nimic de care să îmi fie jenă

Teodor Atanasiu a declarat, duminică, la Alba Iulia, că nu are pentru ce să își ceară scuze colegilor de partid, așa cum i-au cerut sâmbătă unii dintre participanții la Consiliul Național al PNL desfășurat la Pitești, care l-au și huiduit în momentul în care acesta a urcat pe scenă pentru a susține un discurs.

"Să-mi cer scuze pentru ce am discutat cu soția în bucătărie? Nu e cazul. N-am discutat public nimic de care să îmi fie jenă sau pentru care să trebuie să îmi cer scuze", a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Teodor Atanasiu a fost huiduit la Consiliul Național al PNL

Vicepreședintele PNL a spus că ce anume discută el în mediul privat este problema sa.

"Ce discut eu în mediul privat, cu soția, cu prietenii sau cu altcineva, e problema mea și nu trebuie să dau răspunsuri publice pe cine critic când bârfesc cu soția în bucătărie. Și de aceea nici nu am comentat public niciodată despre acest lucru. Sper ca și alții să aibă decența ca ceea ce înseamnă viața privată a unui om să rămână așa", a declarat Atanasiu.

Întrebat dacă știe cine anume l-a înregistrat în timpul întâlnirii de la Bistrița cu alți colegi de partid, Teodor Atanasiu a susținut că nici nu și-a pus problema să afle acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Predoiu: Sunt partener cu Teodor Atanasiu

"Nu mi-am pus problema să aflu acest lucru, fiindcă acestea sunt metode securistice folosite de mult în această țară. Eu nu le-am folosit, nu îmi plac și nu le voi folosi", a spus Atanasiu.

Vicepreședintele PNL a afirmat, întrebat dacă cei care au furnizat presei înregistrarea de la Bistrița ar fi dintre adversarii săi interni, că nu știe, dar că nu exclude acest lucru.

"Nu știu. Probabil. Nu știu", a răspuns Atanasiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel