Teo Trandafir se căsătorește azi. Cum arăta vedeta acum 15 ani

A zăcut anul trecut pe un pat de spital din Viena, Austria, cu pancreatită acută. Iată însă că s-a refăcut spectaculos, iar astăzi va îmbrăca rochia de mireasă.

Teo Trandafir s-a temut ca nu cumva boala de care suferă, pancreatită acută, să îi facă iar figuri, înainte de căsătoria cu iubitul ei, Constantin Iosef, care va avea loc mâine, la Studiourile Buftea:

“Fac analize periodic, dar mă simt foarte bine. După nuntă pot să mai scârţâi, dar acum... îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă simt bine”, a spus vedeta.

Nu credea în căsătorie

"Ori suntem inconștienți, ori suntem foarte înțelepți, din două una, istoria va demonstra. Avem incredibil de multe lucruri în comun, incredibil, totul e un semn. Ascultăm aceeași muzică, ne plac aceleași poezii, citim aproximativ aceleași cărți, ne uităm la aceleași filme și ce nu făceam înainte, învățam unul de la altul.

Eu nu ies din casă, de exemplu, nu ies, el m-a învățat să o fac și pe asta. Nu am crezut niciodată în căsătorie, niciodată! Mi s-au deschis ochii, acum cred în asta, cred în jurăminte. Cred că te duci cu alesul inimii tale, de mână, în față lui Dumnezeu și spui: A«Aşa e!A». De asta am și avut întotdeauna rețineri. Acum nu mai am" , a spus aceasta la Kanal D,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel