Tenismenă, răsturnare de situație. Vine la JO, deși a zis că se teme de Zika

Eugenie Bouchard, cel mai important nume al tenisului feminin din Canada, va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, deși s-a temut de virusul Zika.

Dacă Milos Raonic, cel mai valoros tenisman canadian, a decis să nu meargă la Rio, în schimb Bouchard a hotărât să meargă la Rio, deși a recunoscut că s-a temut de Zika și de problema securității.

"Am avut nevoie de mult timp până să mă hotărăsc. Până la urmă, știu că vreau să merg la Rio, dar voi lua toate măsurile de prevedere necesare", a declarat sportiva de 22 de ani la o întâlnire cu presa.

"M-am gândit că poate în cariera mea voi avea două-trei ocazii să particip la Jocurile Olimpice. Știu că ar fi foarte greu să rămân acasă și să văd Olimpiada la televizor (...). E o decizie pe care trebuia s-o iau cu toată seriozitatea. Am vorbit cu apropiați, cu familia mea, cu medici, bineînțeles, cu niște cunoștințe care au fost deja la Rio în acest an și cu oameni care încearcă să știe mai multe despre virus. Cel mai important e să ai cât mai multe informații și, cum am spus, să iau măsurile de prevedere necesare. Și să țin degetele încrucișate", a spus canadianca.

[citeste si]

Simona Halep, nr. 5 mondial WTA, este printre jucătorii de tenis care au anunțat săptămâna trecută că nu vor merge la Rio de teama virusului Zika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel