Tecău, premiat la Gala Tenisului. Plan uriaș pentru 2017

Tecau - Mergea
Tecau - Mergea

Horia Tecău, premiat în cadrul Galei Tenisului Românesc pentru cea mai bună performanță la Jocurile Olimpice, a declarat că în 2017 își propune să câștige Australian Open, Wimbledon și Turneul Campionilor alături de partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer.

"2017 este anul în care mă voi dedica din nou parteneriatului cu Rojer. Anul acesta am jucat mai multe turnee cu Florin Mergea pentru a ne îndeplini visul olimpic (n.r. — medalia de argint la JO 2016). Lui Rojer bineînțeles că nu prea i-a convenit, pentru că am jucat mai puține turnee împreună și asta s-a văzut. Așa că pentru noi primul obiectiv este câștigarea turneului Australian Open. Apoi vrem să menținem ritmul, să câștigăm încă un Grand Slam. Suntem cu ochii pe Australian Open, Wimbledon și pe Turneul Campionilor, iar la sfârșitul anului să revenim pe primul loc. Am vorbit cu Rojer foarte mult în ultima perioadă și ne dorim să revenim în top. Ne-am uitat la Turneul Campionilor și am văzut echipe pe care le-am bătut în trecut. Iar ăsta este un lucru încurajator. E important să rămânem bine fizic și să nu ne accidentăm. Și pentru că amândoi ne vom concentra numai pe acest parteneriat, sunt sigur că vom avea rezultate bune", a spus jucătorul care ocupă în prezent locul 19 în clasamentul de dublu ATP.

[citeste si]

Horia Tecău a admis că 2016 poate fi cel mai bun din cariera sa ținând cont de medalia de argint câștigată la JO de la Rio de Janeiro. "S-ar putea să fie cel mai bun an. O să văd peste câțiva ani când o să mă uit în urmă. S-ar putea ca acest succes olimpic să fie cea mai mare performanță din carieră. Am rejucat finala de la Rio de foarte multe ori în mintea mea. Acum am acceptat-o, am trecut peste. Am rămas cu amintiri foarte plăcute de la acel meci. Este unul dintre cele mai intense pe care le-am jucat. A avut o încărcătură emoțională foarte mare. Mă bucur că am trăit această experiență alături de Florin, e o medalie de argint care se apropie foarte mult de cea de aur", a afirmat el, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel