Teatrul Masca, în spațiul teatral al ICR Londra

După succesul de care s-a bucurat în luna august a acestui an, la „Night of the Festivals”, pe malul Tamisei, cu o serie de reprezentații ce au atras zeci de mii de spectatori, Teatrul Masca revine la Londra, pe data de 7 decembrie, pentru a evolua pentru prima dată în spațiul teatral al ICR Londra, de curând creat pentru a găzdui, în regim permanent, monodrame sau spectacole de dimensiuni mai mici.

Originala trupă bucureșteană va prezenta „Zidul”, un spectacol de gest care istorisește prin tablouri vivante o mare iubire nevoită să treacă prin cele mai dificile încercări. Prinşi în nemiloasa îmbrăţişare a Zidului, viaţa celor doi protagoniști devine o continuă încercare de evadare, de salvare. Spectacolul este regizat de Mihai Mălaimare și îi are în distribuţie pe Cristina Panait şi Eugen Fetescu, iar scenografia e semnată de Remus Alexandru Gabor, muzica de Răzvan Alexandru Diaconu și coreografia de Mirela Simniceanu.

Citește și: EXCLUSIV. GEORGE BANU: Odiseea străinului la Festivalul Internaţional "Interferenţe"

Fondat de marele actor Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă şi expresie corporală din România, o instituție de spectacol admirată peste tot în lume, ale cărei montări impresionează atât în cadrul clasic al sălii de teatru, cât şi în spații publice (piețe, parcuri, stații de metrou) și neconvenționale.

Evenimentul londonez este organizat în parteneriat de Primăria Municipiului București şi Institutul Cultural Român din Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel