Tatiana Niculescu Bran: Carmen Iohannis, în premieră, despre Principesa Margareta

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, anunță că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, vorbește, în premieră despre Principesa Moștenitoare Margareta. 

În cadrul documentarului "În numele Tatălui", difuzat duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1, Carmen Iohannis va vorbi despre Principesa Moștenitoare Margareta. DC NEWS vă va transmite afirmațiile Primei Doamne. 

"Continua azi ce au început Regina Maria şi Regina Elisabeta cu acest neam. Îşi continuă cu mare discreţie contribuţia la prosperitatea noastră", a spus Carmen Iohannis, la TVR 1. 

Documentarul "În numele Tatălui" este povestea unei femei nobile care a crezut în Ţara sa. Într-un sfert de secol de la sosirea ei în România, Margareta, fiica Regelui Mihai, a luptat pentru sănătatea copiilor, împotriva singurătăţii bătrânilor, a încurajat şi a sprijinit cultura şi a învins mentalităţi bolnave de comunism. Şi-a câştigat nobleţea prin luptă. Astăzi este Principesa României", este descrierea pe care echipa realizatoare o face filmului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel