TAROM a anulat un zbor spre Israel

Compania aeriană Tarom a anuţat marţi seara anularea cursei RO 153/4 Bucureşti - Tel Aviv - Bucureşti, "pentru că nu putea fi operată în siguranţă".

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă", anunţă Tarom într-un comunicat.

"Pasagerii cursei TAROM, Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti, care a fost anulată beneficiază de asistenţă", dă asigurări compania.

"In funcţie de evoluţia evenimentelor, vă vom ţine la curent cu privire la următoarele curse pentru această destinaţie", se mai arată în comunicat.

VEZI ȘI: Mai multe companii au sistat zborurile spre Israel

Marţi seara, Agenţia europeană pentru siguranţa aeriană (AESA) a recomandat companiilor europene să evite cursele aeriene spre Israel până la stabilizarea situaţiei, din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

AESA a luat această decizie după un atac cu rachete care a avut loc în apropierea aeroportului din Tel Aviv.

Mai devreme, companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel