Tăriceanu, atac dur la Kovesi: Justiţie selectivă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că atunci când şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, măsoară succesul instituţiei pe care o conduce prin numărul de politicieni trimişi în instanţă are o abordare greşită, care înseamnă 'justiţie selectivă'.

'În ultima vreme am văzut o anumită abordare greşită din partea dnei procuror Kovesi, este o abordare politică, ce se vede în modul de raportare a rezultatelor DNA care se centrează pe enumerarea dosarelor care se referă exclusiv la politicieni şi parlamentari care au fost trimişi în instanţă. Lucrurile acestea denotă o anume filosofie şi abordare care înseamnă justiţie selectivă şi acest lucru este foarte grav. Mă refer la enumerările pe care le face considerând că succesul instituţiei se măsoară în câţi politicieni au fost trimişi în instanţă sau câţi parlamentari sau câţi miniştri. Este o abordare politică şi cred că nu e corect şi nu e singura', a afirmat Tăriceanu, duminică, la Digi 24.

El susţine că Laura Codruţa Kovesi are numeroase abordări politice.

'Are numeroase abordări politice. (...) Aceste lucruri nu sunt în regulă, dar în condiţiile în care nimeni nu-i atrage atenţia, mă refer pe linia ierarhică din partea Ministerului Justiţiei, lucrurile în România funcţionează după cum vedem, adică într-o frumoasă anormalitate', a adăugat Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel