Tăriceanu, atac la Alina Gorghiu: Își dorește să ajungă și ea ceva

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dezminte că i-ar fi propus anul trecut Alinei Gorghiu o funcție de ministru în schimbul părăsirii PNL, adăugând că noul co-președinte al PNL "își dorește mult să ajungă și ea ceva".

"Știu de multă vreme că Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva, ministru dacă s-ar putea. Și-a dorit foarte mult. Nici măcar fostul președinte al partidului Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcție ministerială.

Așa că eu cu atât mai puțin aș fi dispus să îi fac o asemenea propunere. Cred că aceste idei fac parte din planul ei personal de carieră, din ceea ce visează probabil destul de des, dar probabil nu a fost cazul în ceea ce mă privește să-i fac o asemenea propunere", a declarat luni Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Reacția lui Tăriceanu a survenit declarației Alinei Gorghiu conform căreia șeful Senatului este purtătorul de cuvânt informal al lui Victor Ponta și că anul trecut i-ar fi propus "funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL".

Gorghiu: Tăriceanu îmi propunea anul trecut funcţii ministeriale în schimbul plecării din PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel