Tăriceanu a stabilit data congresului PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat data congresului PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR. Joi, deputatul Virgil Guran și-a anunțat demisia din PNL.

Fostul președinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu,  a stabilit ca în jurul datei de 26 iulie să fie congresului PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR.

Evenimentul de lansare a acestui partid a avut loc la sediul Institutului de Studii Liberale, la acesta participând mai mulţi parlamentari care au făcut parte din PNL, printre care Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Mihai Stănişoară, Graţiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Sorin Ilieşiu.

"Vă anunţ oficial că am pornit pe drumul fondării Partidului Liberal Reformator, care va deveni în timpul cel mai scurt cel mai important partid liberal de pe scena politică. Totodată, anunţ şi candidatura mea la preşedinţia României", a afirmat Tăriceanu.

Citește și: Mihai Stănișoară a demisionat din PNL

"În ultimii cinci ani, cei care au fost onoraţi cu funcţia de preşedinte al PNL au luat o decizie de renunţare foarte uşor la tradiţia valorilor liberale. Aceşti foşti colegi ai mei, fostul şi actualul preşedinte PNL au trădat istoria şi valorile liberale ducând cu paşi repezi PNL spre fuziunea cu PDL", a susţinut el.

El a mai spus că ce a văzut la Congresul PNL a fost "întristător", deoarece nu a fost decât o "relegitimare" a fostei conduceri pentru proastele rezultate în alegeri.

În aceste condiții, joi, deputatul PNL Virgil Guran s-a alăturat parlamentarilor  din jurul fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu. 

Printre motivele invocate  se numără și faptul că nu este de acord cu fuziunea cu PDL, informează pesure.ro.

Citește și: Mircea Ionescu Quintus aruncă în aer fuziunea PNL-PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel