Târgul de Turism al României: Rezervări pentru vacanța de vară cu mai puțin de 100 de euro

Românii care încă nu și-au stabilit destinația pentru petrecerea Sărbătorilor de Iarnă, precum și cei care își planifică deja vacanța de vară au ocazia să aleagă pachete de servicii turistice ideale la Târgul de Turism al României, organizat în perioada 12-15 noiembrie la Romexpo, unde peste 220 de companii din 16 țări își prezintă ofertele. Pentru această ediție a Târgului de Turism, TUI TravelCenter a pregătit oferte speciale atât pentru destinațiile exotice, pentru programele festive de sezon, cât și pentru vacanțele anului 2016. 

"In aceasta perioada, cele mai solicitate pachete de servicii turistice sunt pentru petrecerea revelionului in destinatii exotice precum Punta Cana (R.Dominicana), Dubai, Maldive, Mauritius, Thailanda sau in statiuni de schi din Austria, Bulgaria sau Romania. Cererea este mare si pentru pachetele turistice pentru Craciun, atat in Romania cat si in Europa, dar si pentru vizitarea pietelor de Craciun", a declarat Cosmin Marinof, Director național de vânzări TUI TravelCenter/ Eurolines.

Valoarea medie a unui pachet de servicii turistice pentru petrecerea sărbătorilor în străinătate este de 1.100 euro/persoană, în timp ce pentru sărbătorile în România aceasta ajunge la 250 euro/persoană.

Datorită experiențelor anterioare, românii sunt din ce în ce mai atenți cum își aleg hotelul, printre pricipalele criterii de selecție fiind wifi gratuit, locația hotelului și tipul de cameră. De asemenea, clienții români fac cercetări pe site-uri de testimonial (gen tripadvisor), nu înainte de a se informa de la prieteni, recomandarea acestora fiind principala sursă de informare. Chiar dacă piața se schimbă rapid, serviciile pe care noi le oferim sunt upgradate, îmbunătățite, an de an pentru a depăți așteptările clienților și pentru a ne diferenția pe piata, a adăugat Cosmin Marinof.

Iată câteva dintre ofertele promovate de TUI TravelCenter la Târgul de Turism de la Romexpo, din perioada 12.11. – 15.11.2015:

- Reduceri de până la 50% la cazare pentru pachetele charter ale verii, rezervări Early Booking;

- Rezervări pentru vacanța de vară cu doar 99 euro avans;

- Reduceri de până la 150 euro/cameră pentru orice rezervare a unui pachet în destinații exotice + bonus două nopți la Resortul Green Village 4*, Delta Dunarii, garantat!

- Reduceri și oferte speciale pentru Sărbătorile de iarnă, vacanțele la schi precum și pentru pachetele city break.

Pentru sezonul de vară, reduceri suplimentare Early Booking, valabile doar pe perioada evenimentului și cu o destinație charter nouă, de top: Ibiza

Tot pentru charterele verii, TUI TravelCenter oferă o reducere de 100 EUR/camera pentru pachete de minimum 1000 euro/camera pentru destinatiile:

-Turcia: Antalya, Bodrum;

-Grecia: Corfu, Creta, Rhodos, Santorini, Zakynthos;

-Spania: Mallorca, Tenerife, Ibiza.

Pentru perioada târgului, TUI TravelCenter a suplimentat reducerile Early Booking. Se poate rezerva vacanța de vară cu reduceri de până la 50 la sută în destinatii precum Turcia: până la 50% reducere la cazare; Grecia: până la 30% reducere la cazare; Bulgaria: până la 30% reducere la cazare; Litoral România: până la 40% reducere la cazare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel