Târgul de Nunți, Romexpo 2014. Peste 200 de firme, reduceri rochii de mireasă

Viitorii miri pot găsi o gamă completă de servicii, accesorii și ținute de nuntă la cea de a XIII-a ediție a Târgului de Nunți Ghidul Miresei care se desfășoară, între 3 și 5 octombrie, la Centrul Expozițional Romexpo.

Companiile au discounturi de până la 80% la rochiile de mireasă, prețurile pornind de la 250 de lei și ajungând până la 5.500 de lei. Bărbații își pot cumpăra, pe perioada târgului, costume cu 20% discount, cu prețuri începând de la 1.200 lei pentru ținuta completă.

Cele mai cumpărate verighete rămân cele simple, cu un mic diamant sau confecționate din aur alb și galben. Prețurile pentru cele simple pornesc de la 155 lei/gram și ajung la 169 lei/gram. Serviciile foto pot ajunge, pentru un pachet complet (foto-video) la 380 de euro, în timp ce închirierea unei limuzine, sâmbăta sau duminica, costă 130 de euro/oră. Pentru închirierea sălii și cumpărarea meniului în perioada târgului, unele hoteluri oferă discounturi de 30% pentru nunțile organizate duminica și 15% pentru cele organizate sâmbăta.

”Miresele preferă, din ce în ce mai mult, torturile personalizate, cu tematică. De asemenea, se cumpără torturi ornate în culori naturale, cât mai vesele. Ingredientele naturale sunt tot mai cerute. Eu le sfătuiesc pe mirese să își asorteze culoarea tortului cu cea a buchetului. Cea mai hazlie comandă pentru nuntă pe care am avut-o în acest an a fost un tort în formă de dovleac”, a spus Adriana Diaconu, manager al unei cofetării specializate în astfel de evenimente.

CITEȘTE ȘI: Nuntă Pepe și Raluca. Costum cu fir de aur și rochie de mireasă de 10.000 de euro

De la cele mai noi locații lansate în 2014 până la cele mai renumite, viitorii miri pot consulta oferte diverse pentru toate bugetele, cu meniuri de la 39 la 99 de euro dar și primele date disponibile pentru organizarea nunților din anii următori. La ofertele pentru muzica de nuntă, pe lângă formații și DJ se vor adăugă și efecte speciale cu echipamente de ultimă generație, lasere, mașină de fum sau gheață carbonică.

Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, împreună cu biletul de intrare care costă 15 lei, un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl va putea folosi la achiziționarea oricărui produs sau serviciu din cadrul târgului, de la rochii, costume, verighete la mărturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel